X

Empati Kurma – Sohbet Hattı

Empati kura bilmek seviyesine göre değişen bir yetenektir. Bu durumu biz 3 şekilde ele alacağız

1- Empati Kuramayanlar

Siz ne kadar konuşursanız, acı çekerseniz, ağlarsanız, sevinirseniz fark etmez, empati kuramayan kişi bu durumu asla algılayamaz. Elbette ki duyguları vardır fakat karşı tarafı algılayacak yoğun hisleri yoktur. Belki sizden daha çok sevinecektir fakat mesele bunu sizin yerinize yapamıyor olmasıdır. Bu bir davranış bozukluğudur, zihinsel aktivite eksikliğidir ve giderilmesi zordur.

2- Empati Kurabilenler

Normal seviyedeki insanlardan bahsediyoruz. Konuşurken sizi anlayan, hissettiğinizi hissede bilen en azından bunu dile getire bilen kişilerdir. dışarıdan bakan göz olarak en doğru fikirleri size yansıtan insanlardır. Mantık ve duygu dengesini sizin için kura bilirler. Güzin abla olarak nitelediğimiz tiplerdir.

3- Yoğun Empatikler

Bunlar aşırı duygusal ve herkesin hislerini yoğun olarak hissedebilen ve hatta, üzücü durumlar için zihinsel seviye de zarar verecek kadar düşünceli olabilirler. Genelde aşırı merhametli ya da sulu göz olarak nitelendirilirler. Her his, her duygu onlar için dipsiz bir kuyudur. Dibine kadar yaşanmalı repliği onlar içindir. Duygularıyla hareket ettiklerinden psikolojik olarak depresyona ve davranış bozukluklarına yatkındırlar. İletişimsel eylemleri ve yetenekleri yüksektir.

1 ve ya 3 olduğunuzu hissediyorsanız, ve bu durum yaşantınızı etkiliyorsa iletişim ihtiyacınızı gidermeye çalışarak işe başlaya bilirsiniz. Şayet bir psikoloğa gidecek vaktiniz yoksa Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri ile bunu gidermeniz mümkün. Bu hatlar yedi yirmi dört açık olup konu ve zaman sınırlaması olmayan özel muhabbet hatlarıdır. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri üzerinden partnerinizi kendiniz seçersiniz ve konuşmalarınız asla kayıt altına alınmazlar. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri için her operatörde dakika başı ücretlendirilerek faturaya yansıtılır. Ücretler standart olup değişiklik göstermezler.

Categories: Genel
admin: