X

Yeni Bir Sohbet Arkadaşı

Kendi kendine konuşma olgusu yıllardır delilik gibi nitelendiriliyor. Bu durum için yüzlerce araştırma yapılsa da sorun her defasında farklı noktada bitiyor. Genelde zihinsel baskılanmış duygular ile bağdaştırılsa da konu oldukça teferruatlı.

Kişilerin kendi kendilerine konuşması kafasındaki düşüncelerin sesli aktarımı olarak da nitelendirilebilmektedir.

Birçok zaman sesli anlatım yoluyla düşündüklerimizi dile getirmek ; yani kendi kendimize konuşmak zihnin oynadığı bir akıl oyunu olarak karşımıza çıkabilmektedir. Beyin düşündüğü konuya duygusal anlamda çok fazla yoğunlaştığında zihindeki bu düşünceler somutlaşarak gözümüzün önünde beliren bir senaryoya dönüşebilmektedir. Bu durumda beyin, düşüncelere yoğunlaşır ve gerçek süre içerisinde; nerede, kiminle birlikte, ne yapıyor olduğu algısından dışarı çıkarak kişinin zihninde canlanan senaryoya göre tepki verebilmektedir.

Bu durumu bir örnekle anlatacak olursak; Sokakta kendi kendine tartışan, bağıran, gülen insanlara rastlayabilmekteyiz. Hatta çoğu zaman başımıza bile gelebilmektedir. Farz edin ki sokakta tek başınıza yürürken dün akşam arkadaşlarla geçirdiğiniz keyifli vakitleri hatırladınız ve dün aksam yapılan espriler gözünüzün önüne gelerek kendi kendinize gülmeye başladınız ya da gülümsediniz ve bir anda fark ettiniz ki aslında sokaktasınız ve tek başınıza yürüyorsunuz. Bunun gibi başka bir örnek üzerinden açıklayacak olursak, çok sinirlendiğiniz birini hatırladığınızda içinizde biriken öfkeyi dışa yansıtma isteğini de kendi kendinize konuşarak ya da tartışarak yansıtabilirsiniz. Hatta bu durum konuşma olarak yansımasa bile istem dışı kaşımızın, gözümüzün oynaması olarak bilinen mimiklerimizi kontrol etmede zorlanma yönünde yansıyabilmektedir.

Bunu kendi kendinize yapmak yerine Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri ile hayatınıza renk kata bilir, yalnızlığınıza bir parça olsa son vere bilir, dertlerinizi paylaşarak unuta bilirsiniz. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri her daim açık olup, dakika başına ücretlendirilen ve kadın partnerlerin hizmet sunduğu hatlardır. Sohbet hatları, Sohbet hattı, Canlı Sohbet Hattı ve ya Sohbet Numaraları hizmetleri için zaman ve konu sınırlaması bulunmaz. Her hat özel bağlantıdır ve konuşmalarınız asla kayıt altına alınmaz.

 

Categories: Genel
admin: