X

CANLI SOHBET NUMARALARI

İnsanlar çocukken daha mutludur,çünkü oldukları gibi davranırlar . Herhangi bir iyi yada kötü maskeleri yoktur içleri ne ise dıştan görünen de odur. Bazı insanlarda varki
kaç yaşına gelirlerse gelsinler yinede onca yaşanmışlığa rağmen çocuk kalplerini kaybetmezler ilk fırsatta gün yüzüne çıkarıverirler.
Çocuk olmak dünyanın en güzel şeyi değilmi sizcede art niyet yok birşeyi istemiyorsa evet istemiyordur hayır demeyi çok iyi bilir sevdiğini sevmediğini çok rahat anlayabilirsiniz
doğaldır samimidir. Herkes çocuk kalabilse dünya nekadarda güzel bir yer olurdu düşünsenize.
Büyüdükçe kendimiz için maskeler oluşturuyoruz olduğumuzdan çok farklı davranıyoruz çok zaman, zaman oluyor duygularımızı bastırıyoruz güzel duygular yada kötü duygular yada kin
kaplıyor kalplerimizi nefret doluyoruz büyüyüp beynimizde geliştikçe her anlamda içimizdeki çocuğu yavaş yavaş kaybediyoruz onu hatta kendi ellerimizle öldürüyoruz.
Biz insanlar genel olarak belkide yaradılışımız gereği birçok kusurla birlikte yaratılmışız nezaman ki ergenlik sürecine girilir ozaman başlar bazı şeyler öfkeler sorgulamalar
kimlik arayışı kişilik bunalımı vs. karakter oluşumunu da etkileyen ve kişilik oturtma sürecini de olusturmaya yardımcı bir süreçtir ergenlik.
Hormanların etkisiyle büyümeye başlarız ve ciddi anlamda çok sıkıntı yaratan bir süreçtir ergenlik,nekadar süreceği nezaman biteceği kişiye göre değişmektedir.
Ve etkiside aynı şekilde kişiden kişiye farklılıklar gösterir bu durumda ailelerin çocuklarına karşı çok daha anlayışlı ve yardımcı olmaları gerekir.
Öncelikle ailenin ergenlik konusuyla ilgili araştırmalar yaparak daha fazla bilinçlenip çocuklarına yardımcı olmaları gerekir.
Nekadar büyümek istenmese de hem ruhsal hem biyolojik olarak evet büyüyoruz,büyüdükçe değişiyoruz evet büyümek kaçınılmaz doğar büyür ve ölürüz.
Canlı sohbet hatları çocukluk dönemi yada ergenlik konusunda yaptıkları sohbetlerde belkide o anda göremediğimiz birçok şeyi görmemize yardımcı olabilmektedirler.

Categories: Genel
admin: