X

Gülümseten Sohbet Hatlarının On Faydası

Hepimiz gün içinde birçok kez gülümsüyoruz. Ancak gülümsemek, sadece mutlu olduğumuzu göstermek için yaptığımız bir şey değil. Bazı özel sosyal gerekçelerle de gülümsüyoruz. İşte, psikolojik araştırmalardan derlenerek elde edilen sonuçlara göre gülümsemenin 10 faydası:

 

  1. Gülümseyerek başkalarının güvenini kazanabilirsiniz
  2. Gülümseme hoşgörüyü beraberinde getirir
  3. Gülümsemek toplum içindeki hataları telafi eder
  4. Gülümsemek iyi hissettirir
  5. Gülümsemek acıları azaltır
  6. Gülümsemek iç görü kazandırır
  7. Gülümsemek sizi daha seksi yapar
  8. Gülümsemek gerçek düşüncelerinizi gizlemenize yardımcı olur
  9. Gülümsemek daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir
  10. Gülümsemek, başkalarının da gülümsemesini sağlar

 

Ekonomi uzmanlarının gülümsemeye değer biçtiğini daha önce de görmüştük, peki gülümsemek para kazanmanıza yardımcı olabilir mi? Evet! Özellikle hizmet sektöründe çalışıyorsanız, gülümsemeniz sayesinde daha fazla müşteri kazanabilirsiniz. Erkekler kadınlara gülümsediğinde de aynı şekilde bir etki görülüyor ancak etkinin gücü daha az oluyor. Öte yandan erkeklerin utangaç görünümlerinin kadınlar üzerinde daha büyük bir etkisi olduğu biliniyor. Öfkeli veya gergin olduğumuzda dikkatimizi toplamakta zorlanır, etrafımızda olup bitenleri fark edemeyebiliriz. Böyle zamanlarda, karşılaştığınız sorunlara karşı iç görü kazanmak için gülümsemenin gücünden faydalanabilirsiniz. Gülümsemek hem kendinizi iyi hissetmenize hem de dikkatinizin esnekliğini artırmanıza yardımcı olur. Bazen hem kibar görünmek hem de sonrasında kendimizi kötü hissetmemek için gülümseriz. Yapılan bir araştırma kapsamında, katılımcılarından duydukları güzel bir haber karşısında soğuk bir ifade takınmaları istenmiş ve sonrasında katılımcıların bu yüzden kendilerini kötü hissettikleri tespit edilmiş. Bu yüzden bazen sadece sonradan pişman olmamak için kibarca gülümsemeye çalışırız.

Sizi gülümsetecek sohbetler, bu sitedeki numaraların ucunda sizi bekliyor. Her canlı sohbet hattı özel olarak hizmet vermektedir. Yüzde yüz güvenli canlı sohbet hatları, devamlı hizmet vermektedir. Profesyonel olarak çalışan firmamız, partnerleri devamlı yeniler ve özel olarak seçer. Partneriniz ile yapacağınız görüşme asla kayıt altına alınmaz ve üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Canlı sohbet hatları dakika başı ücretlendirilirler.

 

 

 

Categories: Genel
admin: