Welcome, visitor! [ LoginRSS Feed











Çekinen Bir İnsan Olma – Sohbet Numaraları

Genel 19 Kasım 2017

Bugün günümüzde insanlar iki şeyden şikayet ediyor genelde. Şikayet ayrımlarının söz konusu olduğu dönemeçlerde de birbirleriyle çatışıyor görünüyorlar. Bir kısım insanlar nostaljik bir şekilde yalnızlıktan yakınıyorlar. Yalnızlıktan şikayeti olanlar da kendi içlerinde ikiye ayrılıyor. Her iki grupta sitemiz üzerindeki sohbet numaralarını arayan insanların ilk halleridir.

Birincisi ne kadar istese de bir arkadaş çevresi edinemeyen, erkekse kadınlarla konuşmaya çekinen, kadınsa erkeklerden korkan, hem gönül ilişkisi hem arkadaşlık ilişkileri babında yalnızları oynayan ebedi yalnızlar bunlar. Kaybedenin önde gideni olmakla birlikte tamamen çaresiz durumda oldukları için kronik bir şekilde nice partilerin, nice toplantıların bile yalnız adamlarıdırlar.İkinci yalnızlar ise, hani şu şarkılara da sık sık yansıdığı üzere. kendilerini kalabalıklarda bile yalnız hissedenler. O toplumun içinde bile yalnız hisseden tayfa adeta müptela halinde aynı zamanda kalabalıktan da kaçarlar. Çünkü kalabalıklar içinde yalnız hissetmek, en fenasıdır. Görüp de dokunamamak gibidir adeta. Ya da çok leziz bir yemeğin kokusunu alıp da onu tadamamak gibi.

Böyle insanlar cennetlerini dürbünle izleyip de sonuç olarak her gece cehenneme uyumaya gitmek zorunda olanlardır. Cenneti uzaktan olsa da görürler de yine de nafile bir şekilde kendi cehennemlerinde kalakalırlar.

Buna son vermek, ya da etkilerinden kurtulmak için iletişim ihtiyaçlarınızı gidermeniz gerekir. Bunun ilk adımı konuşmaktır. Şayet bunu sağlaya bileceğiniz bir ortamınız yoksa Sohbet numaralarını kullanmalısınız. Her operattör üzerinden araya bileceğiniz ve sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz bu hizmette konuşmalarınız asla kayıt altına alınmaz. Sohbet numaralarında bilgi paylaşımı yoktur, müşteri gizliliği ön planda tutulur. Bu kadın partner numaraları tamamen özel kullanım hatları olup, istediğiniz konuda istediğiniz zaman konuşabilirsiniz. Hatlar tamamen güvenli olup yedi yirmi dört hizmet halindedir. Her daim yenilikçi ve kaliteli sohbet hizmetleri için görsellerini altındaki numarayı çevirmeniz yeterli olacaktır.

 

 

Leave a Reply

  • Sohbet Hatları

    by on 12 Mayıs 2024 - 0 Comments

    Düzensiz yapılaşmanın ceremesini yıllardır çekiyoruz.60 yıllarda başlayan gece-kondu olgusu,felaketler zincirinin ilk halkasının oluşumunda,etken rol üstlendi.Akabinde gelen zincire ilave halkalardan olan dar ve bitişik yolların oluşumunu tetikleyen bilinciz sözde modern konutların dikilmesi!!!İstenilen kat sayılarında ki karmaşanın,,görüntü kirliliğinin başlıca mimarları arasında yerini aldı.Hele ki sahil şeridi olan şehirlerde ki durum tam bir fiyasko!Deniz kıyısında onlarca kat apartmanlar,siteler…Kuzeye […]

  • Canlı Sohbet Numaraları

    by on 8 Temmuz 2024 - 0 Comments

    Nedense toplumsal olarak,her olaya karşı inanılmaz bir merak duygusuyla,müdahil olmaya çalışıyoruz!Bu durum-olayın boyutu veya yaşandığı yer-kişiler,genel itibariyle hiçbir önem arz etmiyor…En basit anlatım ve örneklemeyle;trafik kazalarında yaşanılan izdiham ve kalabalık bir izleyici kitlesinin,zamanı ve bulunduğu durumu göz-etmeksizin olay direkt kendini dahil ettmesi…Amacın,yardım duyguları yoğun bir insani yaklaşım olarak kabul etsek dahi,herkes işini yapmalı…Ciddi bir yaralanma […]